Stichting Present Woerden

Stichting Present Woerden zoekt versterking van de organisatie. Bestuursleden voor Fondsenwerving en een Penningmeester. Ben jij serieus met MVO en laat je dat ook je (potentiele) klanten zien, bel Paul Baas 06-15073974 voor een verantwoorde vrijwillige bestuursfunctie. Door deze functies kom je in een interessant Woerdens netwerk!
Present brengt vrijwilligers die graag iets voor de medemens doen, in contact met mensen die hulp nodig hebben, die zelf niet in staat zijn om hun leefomgeving op orde te houden.

Website Stichting Present Woerden

Stichting Present Woerden

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *