Even voorstellen: Susanne van Rossum

Susanne is nieuw lid, haar bedrijf heet VAssiStancy Business

Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Susanne, 43 jaar, getrouwd en moeder van 2 kids. Ben Virtual Assistant, ook wel Personal Assistant voor ondernemers. Ik ondersteun ondernemers in hun administratie, denk hierbij aan klantcontact, e-mail en telefoonbeheer, backoffice zaken ed. En voor horecaondernemers sta ik klaar om hun online zichtbaarheid te vergroten bijv. content plaatsen op social-media.

Wat is je grootste worsteling?

Opdrachtgevers vinden. Vaak denken ondernemers dat zij alles zelf moeten doen. Dit is heel nobel, maar ik gun het de ondernemer dat zij zich kunnen richten op hetgeen waar zij goed in zijn en ik hun “rechterhand” kan zijn in zaken waar zij eigenlijk geen tijd voor hebben of energie van krijgen.

Waar ben je het meest trots op?

Waar ik het meest trots op ben is het feit dat ik een mooi bedrijf heb waarin ik ondernemers kan ondersteunen en dat zij daardoor meer vrije tijd hebben en randzaken los kunnen laten.

Wat is je beste investering?

Beste investering heb ik eigenlijk niet. Alles waarbij ik heb geïnvesteerd is een toevoeging aan het bedrijf en persoonlijke ontwikkeling.

Wat verwacht je van ZOOOM?

Een uitbreiding van mijn netwerk en met elkaar kunnen sparren, samenwerken en krachten bundelen.

Meer weten?

Neem contact op met 06-18171132 of kijk op vassistancybusiness.nl

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *