Even voorstellen: Denise Snel

Denise SnelDenise is nieuw lid, haar bedrijf heet Raaakt.

Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Denise en mijn bedrijf heet Raaakt. Ik ben graag in het At The Office gebouw waar ik mensen ‘raaak’ met een moment van rust en inspiratie. Het is mijn missie
om mensen zelf bij te laten dragen aan hun gezondheid en zich goed en geïnspireerd te voelen. Door een moment te vertragen en contact te maken met zichzelf. Ik geef massages, inzichtmassages en inzichtgesprekken.

Wat is je grootste worsteling?

Te doen wat ik het liefste wil doen. Ja, dit is een worsteling maar ook mijn grootste uitdaging. En het is ook een onderwerp waar ik mee bezig ben om onderdeel van mijn werk te maken.

Waar ben je het meest trots op?

Dat ik sinds januari 2021 volledig ben gegaan voor Raaakt en mijn ICT-projecten heb stopgezet.

Wat is je beste investering?

Mijn eigen ruimte in het At The Office gebouw. Heerlijke plek!

Wat verwacht je van ZOOOM?

Verbinding met andere ondernemers, gezelligheid en kennisdeling.

Neem contact op met Denise (06-14435846) of kijk op www.raaakt.nl

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *