Saskia Vrickx: Hou vol en ga er even helemaal tussenuit – met kortingscode!

In tijden van Corona hebben we het niet makkelijk. Wij Nederlanders zien het somber in en hebben moeite het vol te houden. Niet zo gek natuurlijk. De corona-maatregelen beperken onze mogelijkheden. Onze wereld wordt kleiner en kleiner met al dat verplichte binnenblijven en thuiswerken. We hebben eigenlijk niks leuks om naar uit te kijken of stoom af te blazen.  Dat geeft stress en een toename van klachten zoals kaakklachten, hoofdpijntinnitus en slaapproblemen door het ‘doorbijten’.

Balans vinden

Ook in de praktijk merk ik dat het voor veel mensen lastig is de balans tussen werk en privé te blijven bewaren. Voor ons als zzp’ers (Zeulen Zonder Pauze) is helemaal een valkuil van jewelste. Met een eigen bedrijf is er altijd iets te doen. En als je aan het werk kan gaan zonder zelfs maar je jas aan te trekken vergeet je soms je rust te nemen. En altijd maar doorgaan is volgens de onderzoeken juist niet productief. Na een rustmoment kan je er weer met nieuwe energie tegenaan – dat is goed voor  je bedrijf. En voor jou!

Regelmatig geef ik daarom advies om  voldoende rust te nemen en de accu op te laden. Bijvoorbeeld door niet door te werken achter je bureau terwijl je een boterham eet; maar echte pauzes in te lassen op een werkdag. Loop even weg van de werkplek voor je koffie en lunch; liefst even naar buiten en aan de wandel. Mediteren of yoga werkt ook goed.

Maar wil je echt even tot rust komen dan kan letterlijk de afstand nemen van je werk – of van je thuis –  helemaal helpen. Ga er dan even een weekendje of weekje tussenuit met je gezin, je lief of juist helemaal alleen. Mensen die regelmatig op vakantie gaan, blijken positiever, creatiever en productiever in het leven te staan. En op vakantie en er even tussenuit? Dat kan – ondanks de coronamaatregelen – nog wel!

Korting op verblijf Chalets Veluwe en Italië!

Een patiënte van mij heeft twee heerlijke chalets. Omdat ze zo blij is met het resultaat van de behandelingen gunde ze mij óók een hoognodige break. Dus neem ik mijn eigen advies ter harte. Ik heb een weekendje op de Veluwe geboekt.

En ben je – net zoals ik – van vakantievoorpret en heb je graag iets om naar uit te kijken?  Ze heeft ook een geweldig chalet op camping Bosco Verde in Viareggio Toscane Italie. Ik droom nu alvast weg met het uitzicht op lekker eten en drinken, de zon en Italiaanse sferen…

Alle patiënten, bekenden en relaties van fysio de hoofdzaak delen mee in de pret. Dus hierbij een leuke actie voor de leden van ZOOOM. Wil je ook naar één van deze fijne chalets? Hou de ZOOOM Update van maart 2021 in de gaten. Je krijgt de geheime code en je ontvangt 10% korting op je boeking. Je kunt gratis annuleren.

Hou vol, veel vakantieplezier & daarna er weer lekker tegenaan!

Saskia Vrickx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *