Even voorstellen: Johan van Ogten

Johan is nieuw lid, zijn bedrijf heet Tekenbureau van Ogten.

Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Johan van Ogten en ik heb 1 augustus 2016 mijn eigen bouwkundig teken- en adviesbureau.

Wanneer er een verbouwing gewenst is op kantoor of thuis dan zijn daar veelal bouwkundige tekeningen nodig om de aannemer aan te sturen, maar ook om een gerichte prijs te krijgen. Tekenbureau van Ogten begeleidt het proces vanaf eerste schets tot aan oplevering en zorgt voor de benodigde documenten voor een vergunning en voor de aannemer. Ook het begeleiden tijdens de uitvoering is een taak dat ik graag oppak.

Wat is je grootste worsteling?

Naamsbekendheid in de gemeente Woerden. Nu veelal opdrachten buiten de gemeente, maar de wens is wel om meer verbouwingen te regelen/begeleiden in de gemeente.

Waar ben je het meest trots op?

Mijn eigen bedrijf opgestart in 2016 en niet gedacht dat het zo goed zou lopen en dat ik constant wel een opdracht kan uitvoeren.

Wat is je beste investering?

De overstap van parttime me eigen bedrijf naar 100% zelfstandig ondernemer. Hierdoor een stuk flexibeler en doen wat ik zelf leuk vind.

Wat verwacht je van ZOOOM?

Een prachtige connectiegroep waar je elkaar ook kan aanbevelen. Iedereen is toch wel op zoek naar iets en als we elkaar hiermee kunnen helpen dan zorgt dit voor meer werkgelegenheid. Ook de gezelligheid om af te spreken bij BBQ-events of andere events.

Meer weten?

www.tekenbureauvanogten.nl
https://www.linkedin.com/in/tekenbureau-van-ogten-57380313a
https://www.facebook.com/TekenbureauvanOgten
https://www.instagram.com/tekenbureauvanogten/

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *