Even voorstellen: Dave Oorschot

Dave is nieuw lid, zijn bedrijf heet DO-A.

Wie ben je en wat doe je?

Hoi allen,

Mijn naam is Dave en ik ben in januari 2021 begonnen met DO-A. Dit energieke en gedreven architectenbureau, welke gevestigd is in Woerden, is actief op zowel de zakelijke als de particuliere markt. Bouwvergunningen, aanbestedingen en het vormgeven van kleine uitbouw tot en met grote zakelijke projecten behoren allen tot mijn werkveld. De gebouwde omgeving is zo fascinerend! Zoveel mogelijkheden om dit voor de bewoners, mens en dier, nog aantrekkelijker en aangenamer te maken. Kortom: begin een project.

Wat is je grootste worsteling?

Gebrek aan tijd. Waarom zitten er slechts 24 uren in een dag?

Waar ben je het meest trots op?

Mijn nieuwsgierigheid. Er zijn zoveel verschillende mensen, situaties, gebouwen en culturen nog te ontdekken.

Wat is je beste investering?

Een vakantie naar Sri Lanka, wat een prachtig land met bijhorende interessante cultuur. Nu de pandemie langzaam uitdooft een echte aanrader voor jullie!

Wat verwacht je van ZOOOM?

Netwerk vergroting en inhoudelijke discussies over het ondernemerschap, maar natuurlijk ook een gezellige tijd šŸ˜€

Speelt u met de gedachte om uit te bouwen of om zelfs nieuw te bouwen?
Particulier dan wel zakelijk.

Kijk dan op: www.do-a.nl
Of mail naar: dave@do-a.nl
Maar bellen is in veel gevallen het snelst: 06-28359503

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiƫle klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk Ʃn website kan verzorgen. EƩn betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline Ʃn online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *