Even voorstellen: Ine van Bemmel

ine van bemmelWie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Ine van Bemmel. Sinds 1 januari 2021 ben ik begonnen met mijn bedrijf ‘Ine Ordent’.

Als Professioneel Organizer of opruimcoach werk ik op 3 terreinen. Ten eerste coach ik mensen die graag willen opruimen in huis, maar dat op de een of andere manier alleen niet voor elkaar krijgen. Het opruimen is nodig omdat ze bijvoorbeeld gaan verhuizen, zoveel hebben dat vaak iets niet kunnen vinden of ze eigenlijk gewoon last hebben van hun spullen in plaats van er blij mee te zijn.
Verder help ik met het ordenen van papieren en administratie, zodat er weer overzicht komt in plaats van onrust en stress.

En last but not least help ik orde te scheppen in afspraken, taken, verplichtingen en wat er al nog meer op iemands bordje ligt. Hierdoor krijgt iemand zelf weer grip op zijn of haar tijd.

Wat is je grootste worsteling?

Op dit moment is mijn grootste worsteling het zichtbaar worden voor potentiële klanten. Hoe gaan ze mij vinden? Het is een hele stap om bij deze dingen om hulp te vragen en het vraagt om vertrouwen. Zichtbaarheid, aanbevelingen en mond-tot-mond “reclame” zijn denk ik erg belangrijk.

Ik ben er best wel trots op dat ik de stap gezet heb om mijn bedrijf te starten. De tijd zit niet helemaal mee omdat het werken bij mensen thuis vanwege Corona nu minder gemakkelijk is. Maar ik zet door, omdat het zo ontzettend leuk is om met iemand aan de slag te gaan en dan samen een resultaat te bereiken waar een klant blij van wordt. En ik ook!

Wat is je beste investering?

Mijn beste investering is misschien wel lid worden van ZOOOM.
Ik hoop veel van jullie te leren als mede zzp’ers die al meer ervaring hebben. Een eigen bedrijf is voor mij een hele nieuwe wereld. Maar ik verwacht er ook gezelligheid. Natuurlijk het vergroten van mijn netwerk en nieuwe dingen te leren over allerlei andere bedrijven binnen ZOOOM.

Neem contact op met 06-83980060 of kijk op www.ineordent.nl

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *