Even voorstellen: Melanie Wong A Soij

Wie ben je en wat doe je?

melanie wong a soijMijn naam is Melanie Wong A Soij – 46 jaar oud, sinds 18 november 2021 ben ik begonnen met mijn eigen pedicure/schoonheidssalon. Dit deed ik voornamelijk vanuit huis, maar omdat de leeftijd van mijn pedicureklanten vaak boven de 70 is ga ik ook naar mensen toe. Dus ambulant en dit wil ik ook graag doen met schoonheidsverzorging.
In september 2022 wil ik verder gaan leren voor medische pedicure zodat ik ook de risicovoet mag behandelen.

Ik werk naast mijn werk in mijn eigen salon, ongeveer 10 uur in een schoonheidssalon in Vleuten. En ben ik werkzaam als juridisch medewerker bij Achmea voor 32 uur per week. Het is de bedoeling dat ik stop met mijn werkzaamheden in Vleuten en mij voornamelijk ga richten op mijn eigen salon. Daarom is het goed om te netwerken met mede ZZP’ ers in Woerden.

Wat is je grootste worsteling?

Mijn grootste worsteling is dat ik alles tegelijk wil en dat ik tijd te kort kom. En dat dingen anders verlopen dan ik had verwacht/gehoopt. Ook zou ik graag van andere ondernemers horen hoe zij dingen aanpakken.

Waar ben je het meest trots op?

Dat ik op mijn 45ste erachter kwam dat het nooit te laat is om je droom weer achterna te gaan. Ik vind het leuk om met oudere mensen te praten en hun voeten of gezicht te verzorgen.

Wat is je beste investering?

Mijn beste investering is mijn pedicuremotor, die heeft al zoveel overuren gemaakt.

Wat verwacht je van ZOOOM?

Tips, advies, klachten (hoe ga je daarmee) en hoe maak je je eigen business tot een succes of wanneer is het tijd om het anders te doen!

Meer weten?

https://www.linkedin.com/in/melanie-wong-a-soij-399a43b1/
info@mellasbeauty.nl
www.mellasbeauty.nl
tel: 0624637100

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *