Even voorstellen: Frits Kuis

Frits is nieuw lid, zijn bedrijven heten Accountbooks en Accountflex.

Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Frits Kuis. Behalve eigenaar van een klein administratiekantoor voor het MKB en particulieren: Accountbooks heb ik ook een interimbureau: Accountflex. Ik woon al sinds 2007 in Woerden.

Wat is je grootste worsteling?

De huidige worsteling is de onzekerheid die sommige ondernemers ondervinden in de huidige samenleving rondom gezondheid en politiek landschap. Daar proberen wij een stabiele factor in te vinden om deze ondernemers te ondersteunen met advies, ondersteuning maar en ook een luisterend oor.

Waar ben je het meest trots op?

We hebben een nieuwe website laten bouwen. Door het meedenken door diverse mensen hebben we nu een mooie website gecreëerd. Daarnaast ook het gestage groeiproces in ons bedrijf.

Wat is je beste investering?

We hebben de laatste tijd veel aandacht besteed aan het verder finetunen van Accountbooks qua organisatie. Daarom is het ook voor ons belangrijk om ruime openingstijden te hanteren voor onze klanten naast een persoonlijk contact. We hebben daarom ook geïnvesteerd in nieuwe software.

Wat verwacht je van ZOOOM?

Ik hoop op een leuke samenwerking met alle leden van Zooom. Helaas is door de huidige situatie het aantal bijeenkomsten beperkt. Wellicht dat door andere vormen van samenwerking we het persoonlijk contact kunnen verbeteren.

Meer weten?

Onze website is bereikbaar op www.accountbooks.nu. Hierop staat alle relevante informatie hoe wij te bereiken zijn.

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *