Even voorstellen: Gideon van Doorne

Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Gideon van Doorne. Ik woon in Woerden in de buurt van de Cattenbroekerplas met mijn vrouw Daniëlle Baas en dochter Milou. In mijn vrije tijd doe ik aan crossfit en speel ik regelmatig wat op mijn drumstel. In de zomer ga ik graag met ons bootje de plas op.

gideon van doorne

Sinds 13 jaar ben werkzaam bij Mediq (voorheen bij Tefa in Woerden). Als Zorg Coach voor patiënten met slaapapneu kom ik bij mensen thuis en werk ik veel op poli’s in diverse ziekenhuizen. Naast mijn werk voor Mediq heb ik de afgelopen jaren een HBO opleiding en een Post Bachelor in coaching gevolgd en ik ben inmiddels als Practitioner Coach aangesloten bij NOBCO en een praktijk gestart: www.vandoornecoaching.nl. Daarnaast ben ik ook aangesloten bij Coach Collectief Nederland

Wat is je grootste worsteling?

Aan klanten komen als zelfstandig coach is mij tot nu toe niet meegevallen. Het was dan ook een heel welkome uitnodiging om aan te sluiten bij de workshop ‘Hoe kom ik aan klanten’ van Daniëlle Pels. Deze workshop en bijkomende tips hebben mij nieuwe inspiratie gegeven, voor het verder ontwikkelen van mijn praktijk. De komende tijd ga ik aan de slag met mijn site en mijn pitch.

Waar ben je het meest trots op?

Ik ben het meest trots op dat ik mijn werk invul met dingen die ik echt belangrijk vind: De wereld om mij heen en die van de mensen met wie ik werk iets mooier maken.

Wat is je beste investering?

Ik ben nu bezig met een opleiding tot ACT coach. Kost wat, maar geeft mij wel heel mooie tools om coachees mee te helpen.

Wat verwacht je van ZOOOM?

Het delen van kennis en ervaring, als startend ondernemer leren van anderen, uitbreiden van mijn netwerk en plezier.

www.vandoornecoaching.nl
mail: gideon@vandoornecoaching.nl
tel: 06-14355015
https://www.linkedin.com/in/gideon-doorne-van-280b7b10a

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *