Even voorstellen: Cora de Heer

Wie ben je en wat doe je?

De afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd in verzuim. Ik ben (geregistreerd) register casemanager verzuim en biedt organisaties en bedrijven ondersteuning en advies in het omgaan met hun verzuim. Dit alles op het snijvlak tussen strategisch en operationeel beleid. Dat betekent dat ik ondersteuning bied in het verzuimproces, maar ook verzuimcijfers beoordeel en advies geef over het verzuimbeleid.  
cora de heer

Verzuim gaat maar voor een klein deel over ziek zijn. Het gaat nog meer over onder andere goed werkgeverschap, functioneren van medewerkers, werkplezier en de juiste balans in het leven. Als regiocoach van veertig zelfsturende teams heb ik de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan als teamcoach, trainer, gesprekspartner/ vertrouwenspersoon en adviseur voor medewerkers. Deze ervaring gebruik ik nu weer tijdens communicatie trainingen en (team)coaching. Ik word er blij van als ik medewerkers en teams kan coachen bij hun ontwikkeling zodat organisatiedoelen met positieve energie worden gehaald.

Wat is je grootste worsteling?

Dat ik liever bescheiden ben en niet te hard over mezelf wil opscheppen en ik dat hierboven nu wel heb gedaan 😉

Waar ben je het meest trots op?

De laatste maanden heb ik veel gehoord dat ik een betrokken coach ben, goed kan luisteren en snel tot de kern kom. Dit raakt mijn kernwaarden en is daarom het grootste compliment dat ik kan krijgen.

Wat is je beste investering?

De opleiding tot register casemanager verzuim bij CS opleidingen. Dit is een opleiding die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Om een goede specialist te worden vragen ze een flinke investering in tijd en inzet. Ik heb het met plezier gedaan, heb veel geleerd en ben daarmee uitgedaagd om een leven lang te blijven leren.

Wat verwacht je van ZOOOM?

Ik verwacht in ZOOOM een netwerk te vinden waar we elkaars netwerk kunnen versterken en kunnen leren van elkaar. Vanuit verbinding kom je verder. Ik kijk er naar uit jullie beter te leren kennen!

Tel. 06-83965896
Mail: cora@werkenzin.nl
Mijn website is in de maak, dat wordt: www.werkenzin.nl

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *