ZZP Café 5 april te gast bij de Hall BurgerEI & Zakenlui

Op 5 april streek het ZOOOM ZZP Café neer bij het kersverse ‘de Hall | burgerEi & zakenlui’. ZOOOM mocht alvast voorproeven, want officieel was de Hall nog niet geopend. In het Intechnium-gebouw aan de Korenmolenlaan is een uniek concept ontstaan, dat kan worden ervaren als een samensmelting van techniek & food, van zakenlui en burgerij, van gezonde happen & guilty pleasures.

Nadat Toine iedereen verwelkomd had, legde Daniellë Pels nog eens helder uit wat de actie ’24 uur van Woerden’ inhoudt; een 24-uurs loop om geld in te zamelen voor het Inloophuis ‘Leven met Kanker’ in Woerden en het nieuwe Prinses Maxima Centrum dat in Utrecht wordt gebouwd. Een aantal ZOOOM-leden stelt zijn diensten geheel belangeloos voor deze actie ter beschikking. Paul Baas legde nog even de praktische kant uit van organisatie en deelname.

Frans van Hall leidde ons enthousiast door een deel van het gebouw dat bol staat van vakmanschap in de installatietechniek en waar organisaties in deze branche gevestigd zijn. Met name de aanblik van het binnenstraatje met ingerichte woningen en met echt werkende apparatuur zorgde voor verwondering op ieders gezicht.
Het was weer een gezellig samenzijn.

Foto’s

[pe2-gallery album=”https://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/106303714172058287239/albumid/6272916862303102977?alt=rss&kind=photo&hl=nl”]

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *