ZZP Café 5 april te gast bij de Hall BurgerEI & Zakenlui

Op 5 april streek het ZOOOM ZZP Café neer bij het kersverse ‘de Hall | burgerEi & zakenlui’. ZOOOM mocht alvast voorproeven, want officieel was de Hall nog niet geopend. In het Intechnium-gebouw aan de Korenmolenlaan is een uniek concept ontstaan, dat kan worden ervaren als een samensmelting van techniek & food, van zakenlui en burgerij, van gezonde happen & guilty pleasures.

Nadat Toine iedereen verwelkomd had, legde Daniellë Pels nog eens helder uit wat de actie ’24 uur van Woerden’ inhoudt; een 24-uurs loop om geld in te zamelen voor het Inloophuis ‘Leven met Kanker’ in Woerden en het nieuwe Prinses Maxima Centrum dat in Utrecht wordt gebouwd. Een aantal ZOOOM-leden stelt zijn diensten geheel belangeloos voor deze actie ter beschikking. Paul Baas legde nog even de praktische kant uit van organisatie en deelname.

Frans van Hall leidde ons enthousiast door een deel van het gebouw dat bol staat van vakmanschap in de installatietechniek en waar organisaties in deze branche gevestigd zijn. Met name de aanblik van het binnenstraatje met ingerichte woningen en met echt werkende apparatuur zorgde voor verwondering op ieders gezicht.
Het was weer een gezellig samenzijn.

Foto’s

[pe2-gallery album=”https://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/106303714172058287239/albumid/6272916862303102977?alt=rss&kind=photo&hl=nl”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *