ZZP Café 9 maart 2016…met daghap!

Op 9 maart j.l. was ZOOOM te gast bij Café Victoria, onder Woerdenaren beter bekend als ‘bij Arie’. Deze eerste borrel na de kennissessie van februari werd wederom goed bezocht door de leden. Na het eerste drankje nam Toine even het woord om iedereen hartelijk welkom te heten en introduceerde Paul Baas. Paul deed een oproep voor een tweede leider voor de 24-uur van Woerden en lichtte tevens e.e.a. toe over de invulling van het evenement.
Het personeel van Café Victoria serveerde hierna de daghap die bij het ZOOOM publiek goed ontvangen werd.
Wederom een geanimeerde borrel!

Foto’s

[pe2-gallery album=”https://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/106303714172058287239/albumid/6274636569589958849?alt=rss&kind=photo&hl=nl”]

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *