ZOOOM Nieuws november

Beste ZOOOM leden,

In deze nieuwsbrief vind je het ZOOOM nieuws van de laatste maanden van het jaar! Nu het jaar ten einde loopt, bestaat ZOOOM ook al weer 1 jaar! In de algemene ledenvergadering op 26 oktober hebben we stil gestaan bij dit heugelijke feit, met gebak hebben we de eerste verjaardag van ZOOOM gevierd. Nu ZOOOM wat groter wordt (bijna 90 leden!), is ook de noodzaak ontstaan tot het vormen van enkele commissies die zich met specifieke subonderwerpen gaan bezig houden. In het verslag van de ALV vind je alle informatie over deze commissies en meer, zoals een financieel verslag.

2010: Nog 3 ZOOOM activiteiten

ZOOOM organiseert dit jaar nog 3 activiteiten, het zou leuk zijn als jij hier ook bij aanwezig bent en we daardoor een nog betere opkomst hebben, zodat we elkaar voor het einde van het jaar nog een keer kunnen spreken! Noteer de volgende bijeenkomsten in je agenda. Zie ook https://zzpwoerden.nl/nieuws/evenementen

  • dinsdag 16 november: Thema avond ‘De gemene deler’. Tijdens de vierde thema-avond van dit jaar gaan we op zoek naar de vraag hoe Woerden jou ondernemerschap verder kan helpen. Meer informatie vind je op de site, waar je je ook kunt inschrijven!
  • dinsdag 30 november: Borrel (17-19). Alweer de laatste ‘gewone’ borrel van het jaar, dus laten we er een ongewone borrel van maken en allen komen, lekker netwerken en bijkletsen. Voor diegene die dat willen is de zeepkist weer van de partij, wie weet heb je wel iets te delen met de ZOOOM’ers?
  • woensdag 15 december: Kerst-pakketten ontbijt! Wij trakteren je op een kerstontbijt en gezelligheid. Jij tracteert je collega ZZP-er op een kerstpakket en gaat ook met een kerstpakket naar huis! Kijk voor meer informatie op de site en schrijf je snel in!

LinkedIn, Twitter en Picasa

ZOOOM is ook actief op de diverse social media! Hier worden de laatste nieuwtjes uitgewisseld, reminders gegeven voor de evenementen en kunnen ZOOOM leden elkaar vinden en makkelijk communiceren. Veel ZOOOM leden zijn inmiddels lid van deze groepen, dus sluit je ook aan om optimaal te profiteren van deze informatie uitwisseling! Hieronder vind je een korte toelichting op de verschillende media:

Onze LinkedIn groep telt inmiddels 112 leden! Vrijwel alle ZOOOM leden zijn lid en ook enkele overige belangstellenden. Via LinkedIn hebben ZOOOM leden makkelijk contact met elkaar, inzicht in elkaars profielen en zijn op de hoogte van de evenementen die andere leden bezoeken.

In ons Picasa webalbum http://picasaweb.google.com/ZOOOMZZPWoerden vind je alle foto’s van de ZOOOM evenementen van het afgelopen jaar. Er staan inmiddels 13 albums online! Aan het aantal vieuws per foto (25 tot 75 keer!) kunnen we zien dat deze albums goed bezocht worden! Het is dan ook erg leuk om op deze manier eens door een jaar ZOOOM geschiedenis te bladeren! Heb je zelf ook een Picasa account? Voeg ZOOOM dan toe aan je favorieten, dan zal ZOOOM jou als favoriet toevoegen, zodat we ook elkaars albums kunnen bekijken.

Tenslotte ons Twitter account https://twitter.com/zooomwoerden. In korte tijd heeft ZOOOM maar liefst 61 volgers gekregen op Twitter en  daarmee is dit medium ook niet meer weg te denken! Nog geen volger op Twitter? Maak snel een account aan en volg ZOOOM en je mede ZOOOM leden! Dat Twitter echt werkt, kunnen al vele andere leden je vertellen! Informeer er eens naar op een volgende borrel.

We hopen jullie snel weer te zien bij een van onze activiteiten en op onze social media platforms!

ZOOOM ZZP Woerden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *