Nieuwsbrief september 2010

Beste ZOOOM leden,

BBQNa een korte zomerstop is ZOOOM weer van start gegaan! Op 26 augustus waren we bij elkaar voor de thema avond Money Money en op vrijdagavond 3 september hebben we bij een prachtige zonsondergang in het weiland van de Boerinn genoten van een BBQ. De foto’s van deze 2 bijeenkomsten kun je zien op ons Picasa Webalbum. In dit album kun je ook de foto’s bekijken van al onze vorige ZOOOM bijeenkomsten!

ZOOOM evenementen en bijeenkomsten voor de rest van het jaar

Voor de rest van het jaar hebben we nog een paar hele leuke bijeenkomsten in de planning! Noteer de volgende data dus in je agenda:

di 28 sep 17.00 – 19.00 Borrel bij INOffice, Polanerbaan 13b
di 26 okt 19.00 – 22.00 Algemene Ledenvergadering! INOffice. Nadere info volgt
do 28 okt 17.00 – 19.00 Borrel bij INOffice, Polanerbaan 13b
NB. De thema avond van 18 oktober is verplaatst naar november. Nader bericht volgt.

Noteer ook alvast 15 december in je agenda voor het ZOOOM kerstontbijt! Meer ZOOOM evenementen zijn te vinden in de agenda van ZOOOM.

Overige evenementen

We zijn als ZOOOM ook voor 2 andere bijeenkomsten uitgenodigd:
Op dinsdag 21 september vindt er een KvK Regio bijeenkomst plaatst bij drukkerij Verwey in Mijdrecht
Op vrijdag 1 oktober zijn we uitgenodigd door onze collega ZZP vereniging ZOLO voor een gezamelijke borrel in Utrecht-West.
Beide zijn een leuke gelegenheid om wat meer regionale contacten op te doen! Kijk voor meer informatie op de site (onder evenementen) of op onze LinkedIn groep

Poll

Tenslotte nog hetvolgende: Op onze website www.zzpwoerden.nl is een nieuwe poll geplaats met de vraag waarom jij lid van ZOOOM bent. Je kunt 2 antwoorden kiezen. Door hier inzicht in te krijgen, kunnen we nog meer inspelen op de behoeften. Als je zelf leuke ideeen hebt, schroom dan niet om ze te melden (informatie@zzpwoerden.nl).

Met vriendelijke groet,

Niels Baars en Thérèse Hoppenbrouwer

Namens het bestuur van ZOOOM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *