Nieuw lid Mariken de Kok stelt zich voor

Mariken is in november 2018 lid geworden

Ik ben Mariken de Kok, MSc, afstudeercoach, afstudeerdocent aan de Fontys Hogeschool en oprichter van Frisse Colleges. Ik sta vooral bekend om mijn positieve kijk op het leven!

Frisse Colleges helpt studenten bij het succesvol afronden van hun scriptie. Frisse Colleges biedt intensieve begeleiding voor studenten die in de laatste fase van hun Bachelor of Master zitten bij het afronden van hun thesis, scriptie, eindproject of afstudeeropdracht.

Daarnaast heeft Frisse Colleges een online Scriptie Academy ontwikkeld. De Scriptie Academy helpt studenten met het gehele proces van scriptie schrijven. Ze worden begeleid door middel van: online groepslessen, video’s, evaluaties en een grote community. Wekelijks leveren ze nieuwe stukken in, zodat de voortgang geborgd is. Scriptie schrijven wordt een leuk en leerzaam proces!

Van nature ben ik geïnteresseerd in wat mensen drijft. Verder ben ik gedreven, direct, kan ik goed uitleggen en luisteren, zie ik snel verbanden, ben ik open-minded, nieuwsgierig en leergierig. Dagelijks beoefen ik yoga en zit ik lekker achter de laptop om al mijn kennis, inspiratie, ideeën en energie te delen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *