Een nadere kennismaking met Aline Hek

Aline is in september 2018 lid geworden van ZOOOM

Ik ben Aline Hek van A-line Finance, een administratie- en advieskantoor in Woerden. Ik heb net de 40 aangetikt en ik woon al meer dan 20 jaar samen met Pepijn. Samen hebben we vijf bijzondere kinderen tussen de 6 en 14. Pepijn zorgt ervoor dat thuis alles op rolletje loopt ,zodat ik mij bezig kan houden met wat ik leuk vind: jou, als ondernemer, inzicht geven in jouw financiën zodat je weet hoe je er financieel voorstaat. Daardoor maak je betere keuzes en méér winst. En als je weet wat je kunt verwachten aan bijvoorbeeld belastingaanslagen, kom je niet meer voor verrassingen te staan en dat geeft rust. Ik doe dat o.a. met de Profit First Methode.

De administratie moet natuurlijk kloppen voor de belastingaangiften, maar ik vind het ook leuk om jou te laten zien wat die cijfers nu voor jou persoonlijk betekenen. Wat verdien je nu echt met jouw onderneming en word je daar blij van? Ik wil cijfers leuk(er) maken op een informele en toegankelijke manier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *