Joyce Hoogerwerf geeft het stokje door

Geef een omschrijving van je werkzaamheden voor dummies

Hi! Leuk dat je dit leest. Mijn naam is Joyce Hoogerwerf en sinds 2022 lid van ZOOOM. Mijn huidpraktijk Skin Power ben ik gestart in 2018. Ik ben begonnen als schoonheidsspecialiste naast mijn opleiding tot huidtherapeut. Inmiddels zijn mijn werkzaamheden meer gericht op huidtherapie. Nu hoor ik je misschien denken wat doet een huidtherapeut?

joyce hoogerwerf

Ik leg het vaak als volgt uit: ‘Als huidtherapeut ben je de fysiotherapeut voor de huid. Ik ben een paramedici voor de huid en behandeld de zieke en aangedane huid, maar ook het stukje onderhouden. Je kunt hierbij denken aan acne, pigmentvlekken, couperose, maar ook huidveroudering en ongewenste haargroei.’

Vertel een succesverhaal van jouw afgelopen jaar

Een van mijn succesverhalen is wel deze dame die bij mij binnen kwam met erg veel onzuiverheden. Zij had van alles geprobeerd, zoals thuisproducten en behandelingen bij een andere schoonheidsspecialiste/ huidtherapeut. Ik heb haar advies gegeven over producten specifiek voor haar huid, peelings, dieptereiniging en uiteindelijk microneedling. Met dit prachtige resultaat.

skinpower

Jouw geheime tip voor succesvol ondernemen

Doe wat je het allerleukste vindt. In mijn beroepsvak hoeft dat niet alle behandelingen te zijn. Ik kies hierbij voor de behandelingen waar ik energie van krijg.

Ik geef het stokje door aan Ynske Veenstra…

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *