ZZP Café 1 november 2016: Bedrijfsbezoek Arthur Dreissen, brainstorm & hamburgers van Ties

logo-arthur-dreissen
Op dinsdag 1 november 2016 is het ZOOOM ZZP Café te gast bij Arthur Dreissen. Al ruim 20 jaar maakt hij meubelen en (kunst)objecten van metaal. Zijn motto: Met metaal is zo ontzettend veel mogelijk. Arthur heet ons welkom in zijn werkplaats en zal ons wat vertellen over zijn activiteiten. Je kijkt gegarandeerd je ogen uit!

Praktisch: de borrel vangt aan om 17.30 en duurt tot ongeveer 19.00 uur. Voor de inwendige mens wordt ook gezorgd. Ties zal ons met zijn “Burgers & Beats” voorzien van heerlijke hamburgers! ZOOOM trakteert. Geef je wel even op via de website; dan weten we waar we qua catering op moeten rekenen. Adres: Lange Meentweg 17b, Woerdense Verlaat.

Tevens willen we 1 november een brainstorm met jullie aftrappen. Brainstormen over de invulling van 2017 en over ideeën voor ZOOOM 2.0. Over het hoe en wat vertellen we jullie die avond meer. Hoe dan ook… met jullie input willen we ook van 2017 weer een mooi ZOOOM jaar maken!

7 gedachten aan “ZZP Café 1 november 2016: Bedrijfsbezoek Arthur Dreissen, brainstorm & hamburgers van Ties”

  1. Bedankt allemaal voor een mooie Zooom-avond dinsdag: de activiteitencommissie, Arthur, Ties, iedereen die aanwezig was! Fijn om elkaars werk te bewonderen, met elkaar in contact te zijn, van elkaar te horen wat we doen en hopelijk voor de ander ambassadeur te zijn. Ik wil volgend jaar een record aantal aanbevelingen doen. Vertel me tijdens deze ontmoetingen als het even kan wie jouw ideale klant is!

  2. Wat een gezellige avond hadden we bij Arthur in zijn werkplaats! Prachtige metalen bankjes, vogels, vuurkorf etc. Zo puur materiaal! En superlekkere hamburgers van Ties! Zelfs vegetarisch!

    1. Het was super om de expertise van Arthur te zien en ervaren. De hamburgers van Ties maakten dat een ieders trek werd gestild en er ruimte was voor nieuwe contacten. Goed geslaagd. Vaker doen?

    1. Ha Hetty, helaas ga ik me afmelden voor badminton maandag as. Het lukt niet ivm andere afspraken. Sorry. En succes.
      Hartelijke groeten, Alice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *