Rina Mulder over waarom ZOOOM deelneemt aan POVW

Wat is POVW?

POVW staat voor Platform Ondernemersverenigingen Woerden. In dit platform zijn de ondernemersverenigingen van Woerden vertegenwoordigd dus: OKW, Ondernemersverenigingen Harmelen, Zegveld en Kamerik, het Stadshart en ZOOOM.

Het doel van het platform is om een meer gezamenlijk standpunt te bepalen en daardoor een beter gesprek te hebben met de gemeente. Voorheen had elke vereniging apart een gesprek met de wethouder. Nu hebben we drie keer per jaar een overleg met de wethouder en diverse betrokken ambtenaren.

Met elkaar willen we de economische activiteit in Woerden stimuleren. Het platform heeft hiervoor de Ondernemersvisie 2030 opgesteld. Daarin komt niet alleen de economie van Woerden aan bod (vitale werklocaties) maar ook de aantrekkelijke woonstad en de recreatie. De Ondernemersvisie is als pdf beschikbaar!

ZOOOM is als vereniging van zzp’ers vanaf het begin betrokken bij het overleg en ‘levert’ de voorzitter. Als zzp’er hebben we misschien minder behoefte aan herstructurering van de schuifruimte of een betere randweg. Maar we hebben wel allemaal behoefte aan een goede economie in en rond Woerden, waardoor ook wij als zzp’ers kunnen excelleren.

Vragen? Neem gerust contact op.

Rina Mulder, voorzitter POVW
Els van Veen, vertegenwoordig vanuit het bestuur ZOOOM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *