Verslag Zomerborrel

7 juni stond het ZZP Café gepland bij de Pompier met voorafgaand een stadswandeling onder leiding van het Gilde. Aangezien Woerden voor mij niet zo bekend is vond ik de stadswandeling wel een erg leuk idee. Het was even haasten, maar om 17.30 dan toch op het Kerkplein aangekomen. Het weer was buitengewoon prettig, echt ’terrasjes weer’ dus de Pompier was een schot in de roos. Maar eerst de wandeling; de opkomst was wat mager, maar desondanks kregen we een enthousiaste rondleiding door de twee heren van het Gilde. Een hoop achtergrond over de diverse oude gebouwen in Woerden en soms wat saillante details uit het verleden! Al met al een interessante wandeling. De gidsen vermelden ook nog dat het altijd mogelijk is om een wandeling te boeken bij het Gilde, informatie op hun website. Altijd goed om te weten!

Teruggekomen op het Kerkplein zat er reeds een behoorlijke groep Zooom’ers op het terras te genieten van het weer en een verkoelend drankje. Al met al een gezellig en informatieve namiddag.

Brigitte

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *