Even voorstellen: nieuw lid Martijn Duijndam

Afbeeldingsresultaat voor martijn duijndam

Mijn naam is Martijn Duijndam. Op 1 april ben ik begonnen als zzp’er voor logistiek advies, consultancy en als expediteur. Mocht je ergens in je logistiek tegen een probleem aanlopen, dan kan ik dit voor je oplossen.

Of als het orderpickproces in het magazijn verbeterd moet worden of er moet een transporteur worden gezocht voor een exportorder naar Italië, ik kan je verder helpen. Door mijn jarenlange ervaring op het gebied van
warehousing en transport beschik ik over veel kennis en een uitgebreid netwerk. Mocht ik je interesse gewekt hebben? Schroom niet en neem contact met me op.

Groeten,

Martijn Duijndam
Inarimeer 29
3446 JJ Woerden
+31(0)624992119

2 gedachten aan “Even voorstellen: nieuw lid Martijn Duijndam”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *