Meet&Match

De allereerste Meet&Match mag met recht succesvol genoemd worden! De allereerste Meet&Match mag met recht succesvol genoemd worden. Op donderdag 9 juni kwamen in het pand van INoffice Woerdense ZZP-ers en maatschappelijke organisaties bij elkaar voor een anderhalf uur durend adviesgesprek.

Met Samen voor Woerden initieerde Zooom dit programma en liet hiermee zien dat ook zzp-ers maatschappelijk betrokken ondernemen en de organisaties, stichtingen en verenigingen die zich op dit gebied bewegen een warm hart toe dragen. Na het verzamelen van de zeer uiteenlopende vragen vanuit de organisaties en het aanbod van de professionals maakte Samen voor Woerden de matches. Marieke van der Kleij, intermediair Betrokken Ondernemen: “Het zijn stuk voor stuk heel verrassende matches geworden die voor beide partijen iets hebben opgeleverd. Dit vraagt absoluut om een herhaling’’.

Burgemeester Hans Schmidt opende de inspirerende avond op de Zooom zeepkist door zijn waardering voor dit bijzondere initiatief uit te spreken. Hans Schmidt: “Woerden herbergt een rijkdom aan ervaring en kennis die op deze avond een gezicht krijgt, ondernemende professionals die als zzp-er werkzaam zijn. Het is mooi om te zien dat deze kennis, op heel verschillende vakgebieden, op deze manier wordt ingezet voor het goede doel. En hoe dan ook, dit komt altijd een keer terug’’.

Zooom is hét platform voor ondernemers zonder personeel. Samen voor Woerden is hét netwerk en dé specialist in Maatschappelijk Betrokken Ondernemen.

Lees meer over de matches op Samen voor Woerden