Foto’s ZZP Café bij MeetINoffice

Op 6 juni waren we te gast bij MeetINoffice. Op deze zonnige dag was het prettig netwerken op het dakterras onder het genot van een lekker drankje en hapje. Gastheren Dennis en Jonathan hebben ons uitgebreid laten kennismaken met het nieuwe pand. Ook hebben nieuwe leden van zich laten horen op de Zooom zeepkist. Hieronder kan je de foto’s bekijken. Tot de volgende activiteit, de BBQ op 28 augustus!

[pe2-gallery album=”https://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/106303714172058287239/albumid/6184093660083980849?alt=rss&kind=photo&hl=nl”]

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *