Foto’s Kennissessie Zooom up jouw marketing

Op 13 oktober j.l. presenteerden onze leden Daniëlle Pels en Marco Hollemans de kennissessie Zooom Up jouw marketing! Het duo was goed op elkaar ingespeeld en de deelnemers konden kijken of hun marketing op orde was en hoe deze te verbeteren.

De gebruikte sheets: Zooom-up je marketing.pdf

Hieronder een kleine foto impressie:

[pe2-gallery album=”https://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/106303714172058287239/albumid/6210088550565498689?alt=rss&kind=photo&hl=nl”]

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *