Dinga van Driel geeft het stokje door…

Ik ben Dinga van Driel. Ik ben vanaf 2011 lid van ZOOOM. In 2010 ben ik mijn bedrijf Drielink Coaching gestart met aanbod voor teamcoaching, training en individuele coaching. De afwisseling vond ik vooral altijd erg leuk. Ik ben een goed voorbeeld van een leven lang leren, het kriebelt snel om toch weer bij te leren en te verdiepen. Ik ga voor kwaliteit: ik ben gecertificeerd en aangesloten bij de coachingskeurmerken: NOBCO en ICF. Dit is belangrijk omdat het aangeeft dat je je vak serieus neemt en je je houdt aan ethische codes. Kortom: kwaliteit staat hoog in mijn vaandel.

dinga van driel

Momenteel ben ik bezig om mijn focus geheel te richten op individuele coaching en specifiek op het verwerken van trauma’s, angsten, stress, burn-out.. Ik heb daarvoor een opleiding gevolgd waardoor je heel snel, zonder te hoeven uitleggen wat er allemaal is gebeurd, tot het gewenste resultaat komt.

Succesverhaal

Mijn cliënt kwam bij mij met een angst om in de file terecht te komen. Ze reed wel auto maar het ging altijd met veel problemen omdat ze van te voren bang was dat ze in de file terecht zou komen. Dat gaf veel stress. Ze had er allerlei angstbeelden bij: ‘dan kan ik geen kant op en stel je voor dat ik dan moet plassen, dat wordt een drama enz.’ Waardoor ze deze angstgedachten had, is voor mij niet van belang. Het gaat om de belemmerende overtuiging waar ze last van heeft. De vraag die haar verder helpt is: wat zou je in plaats daarvan willen? Antwoord: relaxt in de auto zitten, vertrouwen hebben dat als ik in de file kom dat het goed komt enz… Met de methode waarmee ik werk (PSYCH-K) konden we snel en eenvoudig de belemmerende overtuiging omzetten naar helpende overtuigingen waardoor ze er geen last meer van had. Ze stuurde me dezelfde dag nog een bericht dat ze zonder Google Maps naar huis was gereden, muziekje aan, lekker hard meezingen, niets aan de hand. Het was een enorme verademing voor haar. De angst om in de file terecht te komen is verdwenen. Dit is één van de voorbeelden wat mij enorm veel voldoening geeft in mijn werk.

Mijn geheime tip voor succesvol ondernemen

Zorg dat je ambassadeurs creëert. Het werkt beter als een ander zegt dat je goed bent. Het enige wat nodig is, is dat je je werk goed doet. Zorg dat (zoveel mogelijk) mensen weten wat je doet, geef ze de beleving of ervaring en wees duidelijk dat ambassadeurs nodig hebt. Vraag heel concreet of ze je ambassadeur willen zijn. Je zult verbaast zijn hoe leuk mensen dat vinden.
Je kunt bv vragen of ze een referentie willen schrijven voor je website of LinkedIn. Een vraag die ik stel aan het einde van het traject: ‘Jij bent nu klaar, jouw stoel komt vrij, wie gun je deze plek?’ De reactie is vaak dat mensen actief gaan nadenken bij wie ze mij gaan aanbevelen.

Ik geef het stokje door aan Frank Suers.

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *