Digiteam Woerden wil graag iets betekenen voor ZZP’ers

Contact Beursvloer Woerden:

Digiteam Woerden wil graag iets betekenen voor ZZP’ers

Wie zijn wij?
Digiteam Woerden is een locatie voor werk en dagbesteding voor mensen met een beperking. Wij zijn onderdeel van zorgorganisatie Reinaerde.

Wat doen wij?
Wij verrichten werkzaamheden op het gebied van:

• Grafische vormgeving
Er wordt gewerkt met de programma’s Photoshop en Indesign. Medewerkers maken in opdracht diverse kaarten en flyers.

• Administratieve werkzaamheden
Sommige van onze medewerkers beheersen Excel goed en kunnen bijvoorbeeld (adres)bestanden/gegevens invoeren. Wij kunnen ook kopieer- of (over)typopdrachten uitvoeren, etiketten maken e.d.
We kunnen gevoelige documenten versnipperen.

• Digitalisatie
Hierbij kunt u denken aan zowel dia’s als foto’s inscannen en op DVD zetten, alsmede videobanden.

Goed om te weten
Wij doen graag zinvol werk waaronder opdrachten voor buitenstaanders. De ervaring heeft ons geleerd dat het goed werkt als opdrachten een duidelijk begin en einde hebben.

Beursvloercontact
Vincent, een van onze medewerkers is op de Beursvloer in Woerden in gesprek geraakt met Els van Veen van TreasureU. Al pratende ontstond het idee dat wij mogelijk iets kunnen betekenen in het uitvoeren van bepaalde werkzaamheden voor ZZP’ers. Wellicht is er een ondernemer die maar niet toekomt aan een bepaalde administratieve taak? Wij willen graag meedenken of wij deze voor onze rekening kunnen nemen.

Bent u geïnteresseerd?
Bent u nieuwsgierig geworden naar de werkzaamheden die wij mogelijk voor u kunnen doen, dan kunt u contact met ons opnemen:

Reinaerde Digiteam Woerden
Charles Dickensweg 1
3446 ZD Woerden
(0348) 48 19 97
digiteamwoerden@reinaerde.nl

Auteur: Krista de Heer

Als grafisch vormgever maak ik websites, huisstijlen en promotiemateriaal voor ondernemers. Zodat zij hun bedrijf met trots en op een professionele manier kunnen presenteren aan relaties en potentiële klanten. Want daar word ik blij van. Een goed design geeft het karakter van jouw bedrijf weer. Zo maak je een betrouwbare indruk en zorg je voor herkenbaarheid. WELK VERHAAL VERTELT JOUW HUISSTIJL OF WEBSITE OP DIT MOMENT? Als dat verhaal niet klopt met jouw diensten, product of doelgroep, dan ben jij dus op zoek naar een professional die jouw huisstijl, drukwerk én website kan verzorgen. Eén betrouwbaar aanspreekpunt voor drukke ondernemers. Voor het verbeteren van je offline én online zichtbaarheid. Van de vormgeving en bouw van je website tot het ontwerpen van je logo of de vormgeving van je boek of advertenties. Gefeliciteerd, je hebt haar gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *