Deel uw ervaring met gemeente Woerden

Vanuit de gemeente Woerden kwam het volgende verzoek:

Hoe ziet de gemeentelijke organisatie er in 2020 uit? Dat is de vraag die we komende maanden willen beantwoorden. We willen een organisatie die in staat is om Woerden en Oudewater zo goed mogelijk te ondersteunen. Hiervoor hebben we uw hulp nodig. We zijn benieuwd naar uw recente ervaringen met de organisatie en we vragen u daarom een korte vragenlijst in te vullen. Die is bestemd voor degene die namens uw organisatie contactpersoon is voor de gemeente Woerden. Bent u deze contactpersoon niet? Wilt u dan zorgen dat zij / hij de vragenlijst krijgt?

We zijn benieuwd naar uw ervaringen met gemeente Woerden, bijvoorbeeld in voorlichting en informatievoorziening, in onze dienstverlening aan balie of telefoon, of in de samenwerking met u binnen een project. Het is onze bedoeling om hiervan te leren. We gebruiken uw antwoorden de komende maanden in gesprekken over de ontwikkeling van de organisatie. Als u dat wilt, kunt u de vragen anoniem beantwoorden.

Wilt u de vragenlijst uiterlijk op vrijdag 9 oktober invullen? Dit kan digitaal: https://nl.surveymonkey.com/r/leren. In juli 2016 willen wij onze organisatiekoers geformuleerd hebben. Als u op de hoogte wilt blijven van het visieproject, kunt u dit aangeven in de vragenlijst.

Uw medewerking wordt erg op prijs gesteld. Heeft u vragen? Mail visie@woerden.nl of bel (140348) dan gerust.

Met vriendelijke groeten,

Namens het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Woerden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *