Bericht van de penningmeester

De mails van Toine Hitzert als voorzitter van ZOOOM zijn de voorbodes van leuke events. Berichten van de penningmeester gaan meestal over de minder leuke verplichtingen.
Gelukkig zullen  de  meeste leden niet schrikken van de contributiefactuur van ZOOOM. Zeker niet gezien de voordelen van  het lidmaatschap.Daarom neem ik de taak van penningmeester met plezier op mij.

Ik ben jurist en heb een adviesbureau in de zorgsector.  In het nieuwe zorgstelsel is het streven om mensen met een chronische lichamelijke of psychische beperking zo veel  mogelijk thuis te laten wonen.De gemeente moet ondersteuning geven om dit mogelijk te maken. Het gaat daarbij om heel uiteenlopende dingen als thuiszorg, hulpmiddelen (bv trapliften), persoonlijke begeleiding, dagbesteding etc. Ik sta particulieren bij om de passende zorgindicatie te krijgen. Daarnaast adviseer ik instellingen en gemeenten op dit terrein.
Verder geef ik veel voorlichting, bijvoorbeeld voor patiëntenorganisaties. Dit laatste is hard nodig want er is nog veel onduidelijkheid bij particulieren én professionals over het nieuwe stelsel.
Ik woon in Harmelen met  mijn vrouw en nu nog een zoon en een dochter. Twee andere zoons zijn recent uitgevlogen.

Vorig jaar ben ik lid geworden van ZOOOM en ik voelde me daar meteen thuis. De combinatie van kennis op doen, netwerken en ook gezelligheid is voor mij een heel goede combinatie. Ik heb verschillende bestuurlijke functies gehad. Dat vind ik leuk, omdat je daardoor heel goed op de hoogte bent wat er speelt en de leden beter  leert kennen. Toen Toine mij vroeg om penningmeester te worden, hoefde ik dus niet lang na te denken.

Hopelijk kan ik op de komende bijeenkomsten kennis maken met veel mensen die ik nog niet ken.

Rolando Montessori

3 gedachten aan “Bericht van de penningmeester”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *