24 uur van Woerden: de lancering

Zooom ZZP Collectief Woerden heeft zich tijdens de Nieuwjaarsreceptie van het College op vrijdag 6 januari gepresenteerd als eerste 24 uurs estafette ploeg, met burgemeester Schmidt als teamcaptain.

Zooom zette een verrassingsact in om de Woerdense wandelestafette in het Stadspark Molenvliet, onder de aandacht te brengen. Na de speech van de burgemeester werd samen met andere betrokkenen het toepasselijke lied ‘You’ll Never Walk Alone’ gezongen. Met het dragen van beschilderde borden en poloshirts werd duidelijk dat het om ‘De 24 uur van Woerden’ ging.

Jan Ruyten, voorzitter van ‘De 24 uur’, legde de aanwezigen alles uit over de wandelestafette en overhandigde burgemeester Schmidt het speciale poloshirt met opdruk. Hiermee installeerde hij de burgemeester officieel als eerste teamcaptain. Team Zooom is het eerste team dat zich inschrijft voor deze mooie happening. Jolanda van der Spiegel, voorzitter van Zooom: ‘Het maakt ons erg trots dat wij onder leiding van de heer Schmidt de wandelschoenen aan mogen trekken en zullen ons met ziel en zaligheid inzetten voor dit bijzondere goede doel. We hopen natuurlijk op nog veel meer ploegen die, net als onze vereniging, op deze manier vorm geven aan hun maatschappelijke betrokkenheid.’

De receptiegasten reageerden laaiend enthousiast over het initiatief van ‘De 24 uur van Woerden’, de act en het daaraan gelieerde eerste team.

‘De 24 uur van Woerden’ is een wandelestafette die gehouden wordt ten bate van het Inloophuis Leven met kanker en Kika. De tocht vindt plaats van vrijdag 11 op zaterdag 12 mei as in Stadspark Molenvliet.

[pe2-gallery album=”aHR0cDovL3BpY2FzYXdlYi5nb29nbGUuY29tL2RhdGEvZmVlZC9iYXNlL3VzZXIvMTA2MzAzNzE0MTcyMDU4Mjg3MjM5L2FsYnVtaWQvNTc0MjAyODMxODExODA1MTg3Mz9hbHQ9cnNzJmFtcDtobD1lbl9VUyZraW5kPXBob3Rv”]