Oproep: Doe met ZOOOM mee aan ‘De 24 uur van Woerden’

Hiermee willen wij alle leden van ZOOOM van harte uitnodigen om van ‘De 24 uur van Woerden’ weer een groot succes te maken.

Wandelen voor het goede doel

Voor degenen die niet bekend zijn met de ’24 uur’. ‘De 24 uur van Woerden’ is een groots wandelevenement dat in 2018 voor de vierde keer wordt georganiseerd in stadspark Molenvliet om geld in te zamelen voor het Inloophuis ‘Leven met kanker’ en voor een onderzoek naar een nieuwe techniek die hersen(stam)kanker bij kinderen beter behandelbaar moet maken (via het KWF). Je kunt je inschrijven om één of meer uren te wandelen gedurende de 24 uur. We nodigen vooral ook lopers uit die in de nacht willen lopen.

Een aantal leden heeft zich al aangemeld, ook voor bepaalde uren. Zie de deelnemerslijst Deelname ZOOOM aan 24 uur van Woerden,

Aanmelden

Aanmelden kan via de mail van de twee teamcaptains: Jan Slomp: j.slomp@hccnet.nl en Raymond Zachariasse: rzachariasse@hotmail.com. Graag in de cc: voorzitter@zzpwoerden.nl. Als deelnemer doneer je direct 10 euro, maar natuurlijk mag dat ook meer zijn. Vermeld dat ook in je mail.

Natuurlijk streven we ernaar dat ieder uur in estafettevorm leden van ZOOOM wandelen. Zij laten zich sponsoren en de teamcaptains Raymond Zachariasse en Jan Slom verzinnen ludieke acties en werven sponsors om zoveel mogelijk geld binnen te halen.

Schrijf de data alvast in je agenda: 25 en 26 mei

Wij als ZOOOM willen natuurlijk een mooie bijdrage leveren aan de opbrengst door net als een paar jaar geleden weer een veiling van diensten te houden. Van het wanneer en hoe hiervan houden we jullie op de hoogte!

Als jullie items of diensten willen veilen voor dit goede doel laat het ons dan weten, dit kan bijvoorbeeld tijdens het volgende KennisEvent of tijdens een ZZP-Café. Mailen kan natuurlijk ook. We zijn ook bezig een paar leuke sponsors binnen te halen. Houd de site in de gaten!

Mogen wij tot een mooi resultaat komen!!

Jan Slomp en Raymond Zachariasse

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *