ZOOOM-lid Rina Mulder nieuwe voorzitter van POVW

De POVW, het Platform Ondernemers Verenigingen Woerden, heeft sinds 18 september een nieuwe voorzitter. Toine Hizert heeft het stokje overgedragen aan Rina Mulder.

Gemeenschappelijke spreekbuis

Na een lange tijd van voorbereiding ging de POVW half april vorig jaar van start, met Toine Hizert als voorzitter. Het POVW is een gemeenschappelijke spreekbuis namens alle ondernemersverenigingen in gemeente Woerden. De gemeente en het POVW zijn intensief met elkaar gaan samenwerken, om tot een breed gedragen en goed onderbouwde economische visie voor Woerden te komen.

Kandidaten niet rijen dik

Hizert is advocaat en heeft een eigen bedrijf. Zodoende besloot hij het voorzitterschap terug te geven om meer tijd te kunnen besteden aan zijn bedrijf. Maandag werd Rina Mulder tijdens een POVW-vergadering gekozen tot opvolger van Hizert. “De kandidaten voor het voorzitterschap stonden niet rijen dik”, zegt Mulder. “Maar ik vind de POVW tè belangrijk, het zou jammer zijn wanneer het zou stuklopen.”

Strakkere afspraken maken

Rina Mulder is arbeidspsychologe en businesscoach, en heeft haar eigen bedrijf. Ze is al vanaf het prille begin betrokken bij de POVW. Ze is blij met hoe het afgelopen jaar verlopen is, en verheugt zich op de toekomst.

“Zo was het aanbestedingsbeleid heel interessant, daar is veel informatie uit gekomen. Zo ook het traject van de Verkeersvisie, waarin iedereen gekend is. We kunnen nu onze gezamenlijke stem laten horen. We hopen nu strakkere afspraken met de gemeente te kunnen maken, zodat er ook daadwerkelijk actie ondernomen kan worden. en ik hoop op verdieping en mogelijkheden over en weer tussen de POVW en de gemeente”, aldus Rina Mulder.

Eén gedachte over “ZOOOM-lid Rina Mulder nieuwe voorzitter van POVW”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *