Zooom-leden helpen Stichting Dovenschool Madurai

dovenschool-madurai

Uit: Nieuwsbrief nr. 5 van Stichting Dovenschool Madurai

ZOOOM – ZZP Collectief
In de twee voorgaande nieuwsbrieven heeft u kunnen lezen hoe de Stichting een samenwerking is aangegaan met ZOOOM. Inmiddels krijgen wij al wat hulp van de leden van ZOOOM.

Zo helpt Bart den Hollander ons met een professioneel promotiefilmpje over de Dovenschool Madurai. Bart vertelt waarom hij zich op deze manier inzet voor Stichting Dovenschool Madurai: Enkele jaren terug ben ik 6 maanden in Azië geweest: in Nepal heb ik vrijwilligerswerk gedaan en ik ben daarna doorgereisd naar India en Bangladesh. Ik heb daar ervaren wat de meeste mensen hier niet snappen: het is er arm. Niet arm zoals ‘arm’ in Nederland. Nee: straatarm, op een vieze straat. Daarom wilde ik graag helpen om de video van Madurai te verbeteren, want dan zie je beter wat er gebeurt. De opnames waren niet professioneel en soms wat oud, maar met mooie muziek, een voice-over en strakke montage wordt een video al snel indrukwekkend. En dan krijg je de aandacht van mensen. Dat is ook wat wij doen bij mijn bedrijf PromoHolland: we maken video’s, om aandacht op iets te vestigen. Normaal gesproken vooral op producten en bedrijven, maar dit keer voor een stichting, die erg goed werk doet: ga zo door!
Bart den Hollander, 29, Kamerik – www.promoholland.nl

Janine de Kruijf biedt ons hulp bij onze website. Hoewel ze daar erg professioneel in is, is dit niet wat ze dagelijks doet. Ze vertelt: Wanneer de website staat voor stichting Madurai zal ik me verder niet meer richten op het bouwen van websites, maar ben ik volledig gefocust op het produceren van muurstickers en overige wanddecoraties.
Janine de Kruijf – www.plakhuis.com

Wij willen Bart en Janine enorm bedanken voor hun hulp en inzet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *