Voorzieningenfonds

Tijdens het KennisEvent in februari heeft Frank Suers van Frank Financiële Huisarts een presentatie gegeven over het Voorzieningenfonds (soort Broodfonds) en de traditionele arbeidsongeschiktheidsverzekering. Inmiddels hebben zich circa 20 deelnemers vooraangemeld om deel te nemen aan dit fonds. Het fonds kan starten met minimaal 20 deelnemers en telt er maximaal 50. Ook leden die niet de presentatie hebben bijgewoond wil Frank informeren. Op de site https://www.voorzieningenfonds.nl/ is een presentatie te zien over het broodfonds.

Startbijeenkomst 15 april

Aangezien er voldoende aanmeldingen zijn, gaat het Voorzieningenfonds opgestart worden. Hiervoor staat 15 april gereserveerd. Om 19.00 uur is de inloop voor nog een nieuwe presentatie, voor de mensen die het nog niet gezien hebben, of nog een keer willen bijwonen. Om 20.00 uur staat de oprichting gepland.

Om zeker genoeg deelnemers te hebben, verzoekt Frank om in je netwerk andere ondernemers te vragen of zij geïnteresseerd zijn en zich willen aanmelden. Zij kunnen hiervoor contact opnemen met Frank via frank@frankfh.nl of bellen naar 0348-508174 of 06-24919819.

Informatie over locatie volgt later.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *