Speciaal aanbod van Kyra Lancee voor collega-ondernemers

GEZOCHT:
ONDERNEMERS DIE MEER TIJD, RUST EN OVERZICHT WILLEN!

“Ik ben zoveel tijd kwijt aan de operationele zaken, ik ben te veel tijd kwijt aan dingen die er niet toe doen. En dat wat ik juist wil doen lukt me niet, omdat ik te weinig tijd heb”

Herken je dit?

Loop jij ook vast in het vele werk in je bedrijf? Ben je teveel met ad-hoczaken bezig waarvan je energie ‘weg lekt’? Heb je geen overzicht over wat je moet doen en wat er speelt in je bedrijf?

Dan kan ik je helpen!

In april start ik een pilot waarin ik mijn individuele ervaringen in een programma heb verwerkt. Met dit programma help ik dié ondernemers die:

  • meer tijd en rust willen
  • een georganiseerde basis in hun bedrijf willen waarmee ze kunnen groeien
  • meer overzicht willen in hun werkzaamheden en bedrijf
  • efficiënter en makkelijker willen werken
  • niet meer bezig willen zijn met operationele taken die ze niet leuk vinden

Het programma bestaat uit 5 stappen waarin jij leert hoe je bedrijf efficiënter inricht, zodat je meer tijd, rust en overzicht krijgt. Je gaat praktisch aan de slag met jouw bedrijf en leert hoe je zo snel en makkelijk mogelijk kan werken. Je bedrijf gaat voor jóu werken, waardoor jij ruimte krijgt om te ondernemen.

Voor deze pilot zoek ik ondernemers die samen met mij datgene dat ik al heb ontwikkeld, te gaan perfectioneren en toetsen in de praktijk. Dat betekent dat misschien niet alles vanaf het begin perfect verloopt, maar wel dat je extra persoonlijke aandacht krijgt voor een speciale pilot prijs.

Wil jij je bedrijf nog vóór deze zomer op orde hebben en dat voor een buitengewone prijs? Stuur een berichtje naar info@organiseerjebedrijfsgroei.nl, dan neem ik contact met je op en zal ik meer uitleg geven over inhoud en praktische zaken van het programma.

Ik hoor graag van je!
hartelijke groet,

Kyra Lancee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *