Oproep: Geef je op voor het ZOOOM-team ‘Slag om Woerden’

 

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, zittende mensen, menigte, tafel en binnen

Ieder jaar wordt de Slag om Woerden gehouden. Vijfkoppige teams beantwoorden 20 ‘pittige’ vragen over onder andere nieuws, sport, politiek, economie, cultuur en de Rode Draad vraag. ZOOOM doet al een aantal jaren hieraan mee.

De opzet is lekker eten en drinken, netwerken, teambuilden en vooral een DONATIE aan het goede doel. Voor deze editie heeft niemand minder dan Bibian Mentel toegezegd. Zij kreeg in 2017 voor de negende kanker. Mede dankzij haar doorzettingsvermogen won zij maar liefst drie gouden medailles op de Paralympische winterspelen. Zij is grondlegster van de Mentelity Foundation en daar gaat de opbrengst van de avond voor het grootste deel naartoe.

De Slag om Woerden wordt gehouden op donderdag 15 november en begint om 17.30 uur. Kalsbeek College, locaties Bredius. Per team is het inschrijfgeld € 585,–. Per teamlid dus € 117,–.

Hou je van een ware battle, gezelligheid en vind je als ondernemer doneren aan een goed doel belangrijk?

Geef je dan zo snel mogelijk op via voorzitter@zzpwoerden.nl. Twee van onze leden hebben al toegezegd en vragen jouw hulp: Brigitte de Veld en Lily Dekker.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *