Ledenwerving

Woerden heeft ruim 3.000 inschrijvingen van Zzp-ers. Er is dus genoeg potentie voor de gewenste groei voor eind 2015 naar 150 leden. Om ons doel te bereiken heeft de ledenwerving een boost nodig.

Op 7 april jl. heeft een groep van ong. 15 leden bij elkaar gezeten om diverse acties te bedenken. Er is een aantal creatieve ideeën bedacht die in de komende maanden in gang gezet zullen worden.

Voor de masterclass van 26 mei a.s. ontvangen alle leden een voucher. Met deze voucher kun je een ZZP-er uitnodigen en meenemen naar de (voor elke ZZP-er) interessante lezing over Social Media.

Voor de zomer komen we met een item om uit te delen aan mogelijke ZZP-ers in je straat of wijk in het kader van ‘een balletje opgooien’.

En in september zullen we een tekst verspreiden voor een LinkedIn bulk; elk lid kan deze tekst op zijn LinkedIn zetten en daarmee hopen we een groot netwerk te bereiken in een bepaalde periode.
Op Facebook zullen we een item ‘Ingezooomd’ opnemen om leden en hun business uit te lichten.

Wij zullen jullie in de komende tijd benaderen om mee te werken aan deze acties. Met deze acties en jullie medewerking gaan we dit jaar de 150 leden bereiken!

Van de voorzitter, Rina Mulder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *