ZZP Café

Importeer deze activiteit in uw agenda
Datum Tijd Locatie
6 oktober 2016 18:00 - 19:30 Het Klooster

zooom borrel 06 10 2016

6 oktober 2016 staat er iets bijzonders op de ZOOOM-kalender. Ons ZZP Café strijkt deze avond neer in Het Klooster. Hoewel dat al erg leuk is, wordt deze avond extra bijzonder omdat we hem kunnen combineren met een voorstelling van Angela Groothuizen. Angela kennen we natuurlijk allemaal van de Dolly Dots en The Voice… maar deze avond zet ze een spetterende theatershow op de planken! Meer info? Link: http://www.angelagroothuizen.nl/

Speciaal voor ZOOOM maakt Angela voorafgaand aan de voorstelling tijd vrij voor een exclusieve Meet & Greet. Dat wil je toch niet missen!?! Wil je deze avond en de voorstelling van Angela bijwonen? Stuur dan VOOR 10 september een mail aan voorzitter@zzpwoerden.nl. Kosten: € 22 per kaartje. Klap op de vuurpijl: onder de eerste aanmeldingen verloten we een aantal cd’s van Angela. Kortom; stuur nu direct een mail en reserveer jouw kaartje.

Let op: Omdat op 6 oktober ook de Beursvloer Woerden plaatsvindt, is de aanvangstijd van het ZZP Café verlaat naar 18:00 uur!

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Aangemelde leden

3 reacties » Schrijf een reactie

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *.