ZOOOM Online Kennisevent

Importeer deze activiteit in uw agenda
Datum Tijd Locatie
30 april 2020 20:00 - 21:30 Online

Let op: In verband met corona is de oorspronkelijke avond van 23 april gesplitst in twee online sessies. De eerste sessie wordt gehouden op 30 april, gaat over ‘Netwerken tot de derde macht’ en wordt geleid door Ciska Harte. Zie verdere informatie hieronder.

* Ciska Harte van Velites Interactie, implementatie en leiderschap neemt ons op 30 april mee in het fenomeen netwerkorganisaties:

Netwerkorganisaties, er zijn er velen. Ze zijn voor de zzpér een belangrijke schakel om opdrachten binnen te halen, samenwerkingsverbanden aan te gaan, kennis te delen en nieuwe initiatieven te ontplooien. Binnen een netwerkeconomie verbinden mensen en organisaties zich met elkaar rondom gedeelde vraagstukken of thema’s. En dat biedt kansen voor de zzp’er. Maar hoe zorg je dat een netwerk voor jou werkt? Hoe zorg je dat je met de juiste mensen aan tafel komt te zitten? En welke vorm of rol is daarbij voor jou geschikt?

Dat en meer leer je tijdens ‘Netwerken tot de derde macht’. Ook niet-leden zzp’ers kunnen deelnemen. Aanmelden via voorzitter@zzpwoerden.nl. Vermeld je e-mailadres waarmee je wilt deelnemen.

Log in om je aan te melden.

Aangemelde leden

  • Els van Veen
  • Yolande Vinke
  • Krista de Heer
  • Frank Suers

2 gedachten aan “ZOOOM Online Kennisevent”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *