Webinar: Ondernemen tijdens een pandemie

Importeer deze activiteit in uw agenda
Datum Tijd Locatie
25 februari 2021 20:00 - 21:30 Online

Ondernemen tijdens deze COVID-pandemie is bizar en soms ook niet makkelijk. Sommige branches lopen heel goed, andere liggen volledig stil en weer andere hebben wel werk maar aanzienlijk minder dan voorheen. De toekomst is onzeker. We weten niet hoe lang het nog duurt en wat er (economisch) daarna op ons af  komt.

Zzp’er zijn

Ook bij de zzp’ers is dit goed te merken. ZOOOM ZZP Collectief Woerden organiseert daarom een webinar over deze moeilijke tijd. We geven inzicht in de cijfers van de regio. Daarnaast wordt toegelicht welke mogelijkheden er zijn voor advies, ondersteuning en financiële hulp. Kortom, een webinar dat je als zzp’er niet mag missen! Je kunt je ook aanmelden als je (nog) geen lid bent van ZOOOM.

Sprekers
  • George Becht, wethouder in Woerden, zal het webinar openen en zijn visie vanuit de gemeente met ons delen.
  • Gert Jan Jansen op de Haar, Project Manager bij Economic Board Utrecht (EBU), zal toelichten wat URECA voor jou kan doen. URECA is een initiatief van het Economic Board Utrecht, gefinancierd door de provincie. Bij URECA kan je terecht voor onafhankelijk en gratis advies voor jouw bedrijf, maar ook als je alleen een keer wilt sparren of je ideeën wilt spiegelen.
  • Abdel Harchaoui, Bbz specialist bij FermWerk in Woerden, informeert ons over de TOZO-regeling, maar ook andere, nieuwe ontwikkelingen die er zijn vanuit de overheid voor zzp’ers.

Er is natuurlijk ook volop gelegenheid om vragen te stellen!

Aanmelden

Meld je aan voor deze bijeenkomst via voorzitter@zzpwoerden.nl Je ontvangt daarna de link voor het webinar. Heb je al een vraag vooraf? Geef deze dan per mail door aan: rina@secrans.nl

Programma

20.00 uur    Welkom door Rina Mulder, dagvoorzitter, lid ZOOOM
20.10 uur    Opening door George Becht, wethouder in Woerden
20.15 uur    Toelichting doel webinar, cijfers, Corona-monitor, KvK-tip e.d door Rina Mulder
20.30 uur    Gert Jan Jansen op de Haar over wat kan URECA betekenen voor zzp’ers?
20.45 uur    Abdel Harchaoui over TOZO en andere relevante ontwikkelingen
21.00 uur    Vragen
21.15 uur    Afsluiting

Log in om je aan te melden.

Aangemelde leden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *