Partnerevent

Importeer deze activiteit in uw agenda
Datum Tijd Locatie
20 maart 2024 19:00 - 22:00 De Hall, Korenmolenlaan 4, Woerden

De gemeente Woerden organiseert in samenwerking met ZOOOM (ZZP Collectief Woerden) een bijeenkomst voor ZZP-ers in de gemeente Woerden.

Het ZZP-event vindt plaats op woensdag 20 maart om 19.30 uur in de Hall, Korenmolenlaan 4 in Woerden (inloop vanaf 19.00 uur).

De bijeenkomst bestaat uit een workshop om de digitale zichtbaarheid te verhogen.

De onderwerpen zijn:

Alle handvatten om als ondernemer laagdrempelig te beginnen met video marketing die aansluit bij jouw bedrijf en doelgroep.
Hoe kan je (onder andere) video gebruiken de klantreis te verbeteren en meer betrokkenheid te genereren?
Hoe zorg je ervoor dat jij maximaal rendement haalt uit content creatie voor je bedrijf?
Er zijn geen kosten verbonden aan de deelname. Aanmelden is wel noodzakelijk. Dit kan door het sturen van een e-mail naar ondernemen@woerden.nl.

De workshop duurt ongeveer tot 21.00 uur. Daarna is er nog gelegenheid om onderling nader kennis te maken.

Een beschrijving van de Workshop:

De workshop zoomt in op hoe ondernemers effectief videomarketing kunnen toepassen in hun eigen onderneming. De focus ligt op het begrijpen van de rol van video in de huidige digitale marketingwereld en het ontwikkelen van strategieën die zijn afgestemd op de behoeften en middelen van ondernemers en hun bedrijven.

Deelnemers zullen inzichten krijgen in onderwerpen, zoals het bepalen van de juiste fase in de customer journey voor videomarketing, het analyseren van de doelgroep, het ontwikkelen van boeiende video-inhoud, en het kiezen van de meest effectieve verspreidingskanalen. Verder wordt aandacht besteed aan het belang van zoekwoord- en onderwerponderzoek, het bepalen van KPI’s, en de planning en timing van videocampagnes.

De workshop belicht ook de essentiële onderdelen van videoproductie, zoals conceptcreatie, filmen, SEO, en het gebruik van metadata. Dit wordt aangevuld met praktische adviezen over het monitoren, analyseren, en optimaliseren van videomarketinginspanningen.

De workshop is bedoeld om ondernemers te voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om hun marketingstrategie te versterken door middel van effectieve en creatieve videomarketingtechnieken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *