Online Mindfulness workshop

mindfulness workshop
Importeer deze activiteit in uw agenda
Datum Tijd Locatie
18 maart 2021 19:30 - 21:00 Online

forienIn deze tijd is het een uitdaging om ondernemer te zijn voor veel mensen. Sommigen floreren terwijl anderen het water aan de lippen staat.

Hoe ga je om met de veranderingen die voor iedereen merkbaar zijn? Hoe hou je het overzicht en bezwijk je niet onder de stress die het ondernemen soms met zich meebrengt? Wat is eigenlijk ‘gezonde’ stress en wanneer wordt dit een probleem? En belangrijker, hoe ga je richting een oplossing?

Deze en andere vragen worden beantwoord in de Mindfulness Workshop. Mindfulness geeft je handvatten om om te gaan met stress en negatieve gedachten en emoties geeft praktische handvatten die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse hectiek. Dit draagt bij aan vermindering van stress en piekeren en geeft grip omdat je weet waar je wel invloed op hebt.

Meld je nu aan voor de GRATIS Mindfulness Workshop. Dezee wordt gegeven door Forien Training & Coaching via Zoom op donderdag 18 maart van 19:30 – 21:00.
Delen graag, iedereen is welkom! De link voor Zoom volgt later.

Aanmelden via: info@forien.nl

Hoe het was:

Echt een introductie voor iedereen die hier meer over wilde weten.
Veel leden schoven online aan. Om even de stress los te laten, uit nieuwsgierigheid naar Mindfulness, maar ook om erachter te komen wat het werk van een mede-ZOOOMER inhoudt en elkaar weer even te zien.
Het was leuk om te ervaren hoe Forien het online voor elkaar kreeg om ons tot rust te krijgen. Verschillende (meditatie)oefeningen, een video met uitleg over Mindfulness en het verhaal van Forien wat ze concreet met haar praktijk voor je kan betekenen. Bijzonder om dit op deze manier met elkaar te doen. Bedankt Forien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *