KennisEvent ‘Presenteren met impact doe je zo!’

Importeer deze activiteit in uw agenda
Datum Tijd Locatie
15 februari 2018 19:30 - 21:30 MeetINoffice (de Bleek 13)

Ieder KennisEvent biedt ZOOOM de leden een inspirerend onderwerp waarmee je als zzp’er aan de slag kunt.
Voor 15 februari is dat ‘Presenteren met impact doe je zo!’ Workshopleider is Sander Reijn; de Presentatie Architect.

De ingrediënten voor een succesvolle presentatie

Presentatie worden steeds belangrijker in het zakelijk leven. Of het nu gaat om het presenteren van een nieuw idee, verkopen aan een potentiële klant of om communiceren met intern publiek…er worden steeds meer presentaties gegeven.

In een energieke, interactieve sessie introduceert Sander Reijn het concept van de presentatie paradox en de impact hiervan op handel en publiek. Je hoort, ziet en ervaart hoe een presentatie wél kan boeien. Een prettige adrenalinestoot die je anders doet denken, doen en handelen als het om presentaties gaat. Veel voorbeelden en ruimte voor vragen.

Als je de strategie en psychologie hebt ontdekt en gebruikt in je PowerPoint of anders, zie je dat terug in je resultaten.

Over Sander Reijn

Als Presentatie Architect helpt Sander professionals die een presentatie geven dat effectiever te doen dan ze tot nu toe deden. Sander is als Presentation Designer onderdeel van het TEDx Amsterdam speakers coach team en helpt de sprekers bij het ontwikkelen en vormgeven van betekenisvolle slides en TED talks. Vanuit de PPT Academy verzorgt Sander trainingen en workshops om PowerPoint in je voordeel te gebruiken.

Doe er je voordeel mee en kom 15 februari naar MeetInoffice, De Bleek 13 in Woerden. Voor ZOOOM-leden gratis, voor niet leden zzp’ers vragen wij een bijdrage van 10 euro.

Leden kunnen zich aanmelden via deze site. Niet-leden via voorzitter@zzpwoerden.nl

 

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Aangemelde leden

3 gedachten aan “KennisEvent ‘Presenteren met impact doe je zo!’”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *