ZOOOM-PLEIN

Importeer deze activiteit in uw agenda
Datum Tijd Locatie
8 november 2017 19:30 - 22:00 Everywhere 4 You (Trasmolenlaan 5)

ZOOOM-Plein: een nieuw evenement om je te laten zien. Kijken en bekeken worden!


Als ZZP’er jezelf zichtbaar maken voor potentiële klanten is niet alleen ontzettend belangrijk, het is nóódzaak! Onbekend maakt tenslotte onbemind. Dat weten we allemaal. Wij kunnen ook voor elkaar ambassadeur zijn als we weten wat de ander doet en enthousiast raken over die ander. Het bestuur wil middels het concept van een markt jou de gelegenheid geven diensten en producten zichtbaar te maken aan je mede-ZOOOM-leden.

Hoe? Dat maakt ons niet uit. Wil je op de zeepkist, wil je achter een kraampje staan, wil je een goodie uitdelen?. Op 8 november (‘s avonds) heb je de kans. Dan willen we de markt in twee rondes aanbieden van zo’n 12 deelnemers. Zo heb de je tijd om te kijken en tijd om jezelf te presenteren. Zie het ook als een mooi experiment voor je promotie-ideeën, waarbij je collega’s om feedback of raad kunt vragen.

Reserveer alvast een plek

Lijkt het je nu al wat om iets te doen? Schrijf je dan in voor een plek op het plein via een mail aan vicevoorzitter@zzpwoerden.nl. Na de vakantie hoef je je pas zorgen te maken over de invulling….;-).

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Aangemelde leden

1 reactie » Schrijf een reactie

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *.