ZOOOM-PLEIN

Importeer deze activiteit in uw agenda
Datum Tijd Locatie
8 november 2017 19:30 - 22:00 Everywhere 4 You (Trasmolenlaan 5)

ZOOOM-Plein: een nieuw evenement om je te laten zien. Kijken en bekeken worden!


Als ZZP’er jezelf zichtbaar maken voor potentiële klanten is niet alleen ontzettend belangrijk, het is nóódzaak! Onbekend maakt tenslotte onbemind. Dat weten we allemaal. Wij kunnen ook voor elkaar ambassadeur zijn als we weten wat de ander doet en enthousiast raken over die ander. Het bestuur wil middels het concept van een markt jou de gelegenheid geven diensten en producten zichtbaar te maken aan je mede-ZOOOM-leden.

Hoe? Dat maakt ons niet uit. Wil je op de zeepkist, wil je achter een kraampje staan, wil je een goodie uitdelen?. Op 8 november (’s avonds) heb je de kans. Dan willen we de markt in twee rondes aanbieden van zo’n 12 deelnemers. Zo heb de je tijd om te kijken en tijd om jezelf te presenteren. Zie het ook als een mooi experiment voor je promotie-ideeën, waarbij je collega’s om feedback of raad kunt vragen.

Reserveer alvast een plek

Lijkt het je nu al wat om iets te doen? Schrijf je dan in voor een plek op het plein via een mail aan vicevoorzitter@zzpwoerden.nl. Na de vakantie hoef je je pas zorgen te maken over de invulling….;-).

Log in om je aan te melden.

Aangemelde leden

  • Sander Goethals
  • Nicole Fazzi-Burgers
  • Anja Gerritsen
  • Eric Reijm
  • Stephanie de Witte
  • Silvia van Schaik

Eén gedachte over “ZOOOM-PLEIN”

  1. ik kom graag kijken en ervaren wat mijn collega ploeteraars doen. Mogelijk kunnen we, door elkaar te kennen en elkaars kwaliteiten te erkennen meer betekenis geven aan onze inspanningen. Samenwerken is iets inleveren om iets groters te kunnen maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *