Kennissessie Fotograferen voor Sociale Media

Importeer deze activiteit in uw agenda
Datum Tijd Locatie
17 mei 2017 19:30 - 22:30 INoffice (Polanerbaan 13h)

Het onderwerp van deze kennissessie is “Fotograferen voor social media“. Fotograaf en oud-ZOOOM-lid Harald Lakerveld zal op deze avond tips en tricks geven voor een optimale presentatie van (zelf met behulp van je smartphone gemaakte) beelden voor op jouw social media. Om het zo interactief mogelijk te maken, is het vriendelijke verzoek om voorafgaand aan of tijdens de sessie een aantal beelden aan te leveren. Harald zal deze beelden dan direct van (opbouwende) feedback voorzien.
Daarna zullen we al brainstormend met elkaar aan de slag gaan en bespreken waar we tegenaan lopen bij het zakelijk inzetten van social media. Doel is om van elkaars ervaringen te leren en te zoeken naar dé manier om met behulp van social media daadwerkelijk te acquireren.

We zijn deze avond wederom te gast bij INoffice aan de Polanerbaan 13h. Jullie zijn vanaf 19.30 van harte welkom. Het inhoudelijke programma begint om 20.00, daarna drinken we nog een gezellige borrel met elkaar. Geef je hieronder op? Alvast bedankt en graag tot dan!

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Aangemelde leden

2 reacties » Schrijf een reactie

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *.