Kennissessie: Telefonische acquisitie

Importeer deze activiteit in uw agenda
Datum Tijd Locatie
15 november 2016 19:00 - 21:30 Intechnium, Korenmolenlaan 4

zooom kennissessie 15 11 2016

Krijg jij ook klamme handjes als je aan ‘cold calling’ denkt? Vind je het lastig, maar ben je er wel van overtuigd dat het goed zou zijn voor je business als je vaker de telefoon zou pakken om potentiële klanten te benaderen? Ben je benieuwd naar hoe je dit goed aanpakt? En wil je dat op een zelfverzekerde manier doen? Dan is deze sessie echt iets voor jou.

Linda Bliekendaal van Bliekendaal Business Communications beheerst de kunst van telefonische acquisitie als geen ander. Ze opereert hierbij vanuit oprechte interesse. En weet precies hoe zij in het eerste contact een goede indruk achter moet laten. Met als resultaat kwalitatief goede afspraken. Daarbij is ze in staat deze vaardigheid op zo’n leuke en inspirerende manier over te brengen, dat je haast als vanzelf enthousiast wordt het uit te proberen (toe te passen of direct aan de slag te gaan).

Deze avond leer je de kneepjes van het vak. Het programma bestaat uit verschillende onderdelen:
Een plenair gedeelte waarbij je antwoorden krijgt op vragen als; hoe creëer je een bestand en bouw je dit uit? Hoe leer je denken in ‘opvolgacties’? Hoe ga je om met gatekeepers? Hoe begin je het gesprek en zorg je dat je prospect geïnteresseerd raakt? Daarna ga je zowel individueel als in groepen aan de slag met je boodschap en het optimaliseren en versterken daarvan. Vervolgens worden de opgedane kennis en inzichten in de praktijk gebracht. Door deel te nemen, of mee te luisteren, met oefengesprekken kun je veel interessante leerervaringen verwachten. Je zal zeker met een schat aan bruikbare tips naar huis gaan. Ga jij de uitdaging aan?

Deze sessie is alleen toegankelijk voor leden van ZOOOM. Inschrijven kan tot 14 november via deze link https://zzpwoerden.nl/activiteiten/kennissessie-2016-11-15/. Binnenlopen kan vanaf 18.45 uur. Zoals je van ons gewend bent, sluiten we de avond af met een gezellig borrelmoment.

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Aangemelde leden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *