Kennissessie Netwerken 3.0

Importeer deze activiteit in uw agenda
Datum Tijd Locatie
18 februari 2016 19:30 - 22:00 INoffice (Polanerbaan 13h)

Netwerken 3.0 en het Netwerkkleed

Krijg jij kippenvel van netwerkborrels? Geen idee hoe iemand aan te spreken? Hoe zorg je ervoor dat je business uit zo’n borrel haalt? We gaan hier de 18e mee aan de slag! En dit doen we met behulp van het zogeheten Netwerkkleed!

Het Netwerkkleed is een tool in de vorm van een tafelkleed dat op een effectieve en ontspannen manier een ongekende netwerkervaring verzorgt. Een ijsbreker. Tijdens dit ‘diner’ snijd je geen vlees aan maar een onderwerp. En je mag opscheppen, geen groenten, maar over jezelf.

Deze setting opent een gesprek en de structuur zorgt voor verdieping. Het brengt balans tussen introvert en extravert, tussen formeel en informeel. Professioneel, maar met humor! Het Netwerkkleed is een kant-en-klare tool om de gunfactor te verhogen en concrete verbindingen te maken. Kortom; het belooft een bijzondere avond te worden!

zooom kennissessie 18 02 2016

De kennissessie Netwerken 3.0 is op donderdag 18 februari 2016. Op de jaarkalender is abusievelijk dinsdag 18 februari geprint. De locatie is bij MeetINoffice aan de Polanerbaan 13h in Woerden.

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Aangemelde leden

4 gedachten aan “Kennissessie Netwerken 3.0”

  1. Namens de activiteitencommissie doe ik graag direct een oproep: meld je aan voor 18 februari en ervaar een bijzondere manier van Netwerken. Krijg jij kippenvel van netwerkborrels, geen idee hoe iemand aan te spreken? Deze avond is zeer ontspannen en je leert bovendien je zzp-collega’s nog beter kennen. Ik weet bijna zeker dat er mooi verbindingen zullen ontstaan.

  2. Beste mensen,
    Gisteren op de nieuwjaarsborrel kalender gekregen, maar daar staat volgens mij een fout is. Staat dinsdag 18/2 , ik zie nu op de site dat hier ook 18/2 staat maar dat is een donderdag. Kan ik er nu vanuit gaan dat het dus donderdag wordt?
    Ik hoor het graag!
    Bedankt voor de gezellige borrel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *