KennisEvent: Even Uitzoomen – waar sta je met je bedrijf?

Importeer deze activiteit in uw agenda
Datum Tijd Locatie
4 juli 2019 19:30 - 22:00 MeetINoffice, de Bleek 13
Uitzoomen – voedt het vuur in jou en jouw onderneming!

Hoe vaak zoom jij uit op je dagelijkse activiteiten? Of kijk je waar je staat met je bedrijf en waar je naartoe wilt? Neem je wel eens écht de tijd om een lastige c.q. interessante situatie eens op een andere manier te benaderen?

We zijn als zelfstandige ondernemers heel goed in inzoomen; op de vraag van een klant, het organiseren van activiteiten, het nakomen van beloftes en het managen van werk-privé. En dat allemaal steeds sneller! Regelmatig een pas op de plaats, uitzoomen, kan heel verfrissend zijn en geeft energie!

ZOOOM-lid Marieke Leentvaar van Waaloord VOF/Readingpraktijk Woerden gaat met ons uitzoomen. Welke vraag, situatie wil je eens onderzoeken? Waar sta je met je bedrijf en waar gaat je hart naar uit? Samen met andere deelnemers ga je op een luchtige, interactieve en creatieve wijze uitzoomen!

Marieke put uit haar ervaring als adviseur en trainer in advieswerk op het gebied van ruimte en water, Mindfulness en de levensvisie van de clown.

Kom naar het KennisEvent van ZOOOM op 4 juli. De zomer leent zich prima om even afstand te nemen. Voedt het vuur in jou.

Marieke Leentvaar – Waaloord VOF/Readingpraktijk Woerden

Log in om je aan te melden.

Aangemelde leden

  • Therese Hoppenbrouwer
  • Jolanda van der Spiegel
  • Nicole Fazzi-Burgers
  • Marieke Leentvaar
  • Mariken de Kok
  • Arthur Dreissen
  • Alice Abrahamse

4 gedachten aan “KennisEvent: Even Uitzoomen – waar sta je met je bedrijf?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *