Inspiratieseminar ‘Groeien met je bedrijf’ – in samenwerking met Platform-Z Bodegraven

Importeer deze activiteit in uw agenda
Datum Tijd Locatie
26 november 2019 20:00 - 22:15 Evertshuis, Julianastraat 9, Bodegraven

Als zelfstandige professional is het onwijs belangrijk om jezelf te blijven inspireren en motiveren. Om af en toe stil te staan en te reflecteren. Om het beste uit jezelf te halen.

Je bedrijf groeit nooit verder dan je eigen ontwikkeling. Gun jezelf dus een inspirerende avond en ontmoet andere ondernemers die niet alleen in, maar ook áán hun bedrijf werken.

Meld je aan voor het inspiratieseminar: Groeien met je bedrijf op dinsdag 26 november in Het Evertshuis Bodegraven. Deze avond wordt een mix van persoonlijke verhalen, humor en interactie. Zeker de moeite om te komen dus! Ruim 2.500 ondernemers zijn je al voorgegaan.

Deelname is gratis voor leden van ZOOOM en Platform-Z. Voor niet-leden vragen wij een bijdrage van € 15,00. Meld je nu hieronder aan!

Wanneer? Dinsdag 26 november 2019
Hoe laat? Om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur (is gewijzigd, aanvangstijd was 19.30 uur).
Waar? Evertshuis, Julianastraat 9 in Bodegraven
Kosten? Leden gratis, introducés 15 euro

Over Bart van den Belt

Bart van den Belt is oprichter van de Zakelijk Succes Academie en auteur van diverse boeken over ondernemen en marketing. Hij helpt ondernemers om hun mindset te veranderen, strategisch te denken en in actie te komen. Zijn ondernemersfilosofie is samen te vatten in de zin: ‘hoofd bij de cijfers, hart bij de klant’.

‘Het is mijn missie om ondernemers te helpen leiderschap te ontwikkelen en een groter verschil te maken voor hun klanten. Het vernieuwen van de mindset en aanpassen van strategie is de sleutel tot meer persoonlijk geluk, betere resultaten en meer zakelijk succes.’

Log in om je aan te melden.

Aangemelde leden

  • Els van Veen
  • Jolanda van der Spiegel
  • Frank Suers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *