Clinic ‘Social Media Marketing’

zooom social media clinic
Importeer deze activiteit in uw agenda
Datum Tijd Locatie
8 april 2021 19:30 - 21:00 Online

zooom social media clinicJij wil nieuwe klanten. Ofwel leads genereren. In 2021 doe je dit natuurlijk ook met Social Media. Maar hoe start je? En hoe word je hierin succesvol? In deze online clinic zal Danielle Pels je op een praktische en nuchtere wijze meenemen in de wereld van social media en je inspireren om hier zelf mee aan de slag te gaan.

Wat kun je verwachten?

Danielle gaat in op haar kijk op social media. Zij neemt je mee in de basisprincipes, uitgangspunten en werkwijze van social media. En zet je aan het denken hoe jij voor jouw bedrijf social media kan inzetten.

Daarnaast geeft Danielle een demo van LinkedIn en Instagram waarbij alle ruimte is om vragen te stellen.

Voor wie is de clinic interessant?

De clinic is interessant voor iedereen die meer wil weten over social media en wil ontdekken op welke manier deze vorm van online marketing ingezet kan worden voor jouw bedrijf. Danielle geeft ook een korte online training voor LinkedIn en Instagram.

Over Danielle Pels

Danielle Pels is een Senior Marketeer. Ze heeft een bewezen track record in (online) marketing waarmee ze groei en branding van bedrijven, producten en services bereikt. Ze is een resultaatgerichte marketingmanager. Danielle is hands-on en praktijkgericht. Verwacht geen lijvige plannen maar een flexibele werkwijze die jou ook flexibel laat zijn met het optimale resultaat. Danielle is eigenaar van InterDaan (www.interdaan.nl) en heeft als marketeer bij vele bedrijven gewerkt.

Hoe het was:

Dinga van Driel: “Wat een super leuke clinic social media van InterDaan Danielle vertelt voor ZOOOM ZZP Collectief Woerden bevlogen over haar vak. Een echte vakvrouw , professioneel , en persoonlijk. Dank je wel. fijn dat je je kennis met ons deelt zo kan ik ook weer werken aan mijn zichtbaarheid. #zichtbaarheid#socialmedia#kennisdelen

Nicole Fazzi-Burgers: Wat, hoe, wanneer en waar op Social Media? Vanavond kregen we een duidelijke uitleg en waanzinnige tips van Danielle Pels van InterDaan tijdens de clinic georganiseerd door ZOOOM ZZP Collectief Woerden. Heel erg bedankt hiervoor! Ik heb huiswerk :).

Ine de Knoop: Vanavond met leden van ZOOOM – ZZP Collectief Woerden de social media clinic gevolgd van Interdaan Danielle Pels. Dankjewel Daniëlle, je had een duidelijk verhaal. Dit was waardevol voor Ien grafische vormgeving!

Laura Koelink-Wortman: Wow, Woerden heeft een actief platform voor ZZP’ers ZOOOM – ZZP Collectief Woerden.
Gisteravond een Social Media Clinic van Danielle Pels gevolgd. Een absolute aanrader om je bedrijf meer in de schijnwerper te kunnen zetten!Wat heeft het mij opgeleverd?
– invulling van een zinvolle avond,
– frisse ideeën om facebook, linkedin, instagram te gebruiken en dus
– mijn to do list aan kunnen vullen en
– mijn netwerk vergroot met interessante mensen uit de buurt ”

Log in om je aan te melden.

Aangemelde leden

 • Marleen Strien
 • Dinga van Driel
 • Ine van Leeuwen
 • Rina Mulder
 • Nicole Fazzi-Burgers
 • Eric Reijm
 • Eline van Manen
 • Michel de Groot
 • Marianne Checkley
 • Krista de Heer
 • Luc van Dam
 • Frank Suers
 • Jorkos Vermeulen

2 gedachten aan “Clinic ‘Social Media Marketing’”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *